Αριστεία - Βραβεία

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΗ

 

Εκ μέρους του Οικονομικού Επιμελητηρίου του τμήματος Δυτικής Μακεδονίας Ελλάδος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επιτυχία εισαγωγής σε οικονομική σχολή της χώρας ενός μαθητή του σχολείου σας της Γ' τάξεως.Βάσει του γεγονότος αυτού,το επιμελητήριο πραγματοποιεί κάθε χρόνο εκδήλωση βράβευσης όσων μαθητων φοιτούν σε σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας και έχουν μπεί με επιτυχία σε τμήματα οικονομικών σχολών Ελλάδος.Η εκδήλωση θα γίνει στις 5 Απριλίου κ θα θέλαμε με το e-mail που σας στέλνουμε,να μας αποστείλετε πίσω το τηλέφωνο και την διεύθυνση του μαθητή για να ενημερωθεί και ο ίδιος σύντομα.


Με εκτίμηση,
Οικονομκό Επιμελητήριο Ελλάδας
5ο Π.Τ. Δυτικής Μακεδονίας
Κωστή Παλαμά 6 - 50100 Κοζάνη
Τηλ. 2461027783, 2461037462
Φαξ. 2461037462
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ

 ΄Αλλο εσύ δεν συλλογιέσαι πάρεξ που θα πρωτοπάς·
δεν μιλείς και δεν κουνιέσαι στες βρισιές οπού αγρικάς·

σαν το βράχο οπού αφήνει κάθε ακάθαρτο νερό
εις τα πόδια του να χύνει ευκολόσβηστον αφρό·

οπού αφήνει ανεμοζάλη και χαλάζι και βροχή
να του δέρνουν τη μεγάλη, την αιώνιαν κορυφή.

Δελτίο Τύπου - Δήμος Εορδαίας

 

Η Δήμαρχος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συγχαίρουν τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας,καθώς και τους μαθητές του 3ου ΕΠΑΛ (Εσπερινού) Πτολεμαϊδας, γιατί διακρίθηκαν στον 3ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Μαθητικό Διαγωνισμό ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ

Διαβάστε περισσότερα: Δελτίο Τύπου - Δήμος Εορδαίας